vrijdag 28 juni 2019

Wat een héérlijke afsluiting!

Niet per se leuk om even niet te dansen in de zomer maar wat was het een fijne afsluitende dansmiddag van het dansseizoen, maandag 17 juni. Geartrude had voor deze middag bedacht dat alle dansers die dat wilden een 'wensdans' mochten opgeven; een dans die ze graag zouden willen doen. Veel dansers hadden dat gedaan en Geartrude had dus een hele lijst met leuke dansen klaar. Heel speciaal eraan was dat van elke dans iemand dus even extra blij werd, dus dat deed de mens goed :).

Het prachtige Midden van de middag, gemaakt door Marja en Geartrude samen. Aan het einde mochten we allemaal een zelfgekozen kaars mee naar huis nemen als cadeautje.

Ook hebben we deze keer gefilmd, dus ik dacht, ik zet een filmpje van een dans in dit bericht ter inspiratie voor in de zomermaanden. (Vergeet niet om op het symbooltje in de rechteronderhoek te klikken - of je telefoon te draaien - om het filmpje schermvullend te zien. En via dat zelfde symbooltje wordt het filmpje ook weer klein). Deze dans was de wensdans van Greet en hij heet 'In de beginne':


Wat ook heel speciaal was, 17 juni, was dat Geartrude op 18 juni 75 jaar werd! Ik had dat stiekem rondgemaild en iedereen had iets liefs voor haar meegenomen. Geartrude: "Wat een warm bad, al die lieve mensen met hun mooie woorden".

Geartrude, Marja en ik wensen iedereen een fijne en ontspannen zomer toe, en hopen jullie allemaal in het nieuwe dansseizoen weer te mogen begroeten. Wij zien ernaar uit om op maandag 2 september weer samen te komen en heerlijk te dansen op mooie muziek. Tot dan, lieve dansers!

Geen opmerkingen: