zondag 8 december 2019

Verlangen....

De paradijsvogel was het thema tijdens onze dansmiddag afgelopen maandag. En in het midden werd dat weer duidelijk vormgegeven door Marja.

Marja over haar mooie paradijsvogel-Midden: "Haar reis-in-verlangen voert haar wellicht naar haar nest nabij het paradijs"


Voor het stiltemoment werd iedereen uitgenodigd om in de stilte bezig te zijn met zijn of haar diepste verlangen. Daarna kon iedereen dat op een papieren boomblaadje schrijven en in het Midden leggen.

Geartrude had prachtige dansen uitgezocht waarin je dan verlangen kon voelen tijdens het dansen. We hebben ook Geartrude's verjaardagsdans weer gedaan, 'Togetherness', maar die blijkt een beetje te moeilijk voor onze groep. Geeft niets, doen we lekker andere dansen.

Op 21 december kan er trouwens ook gedanst worden tijdens de levende kerststal in In Het Kruispunt. Van 13 tot 16 uur is iedereen welkom op de kerststalmiddag waar allerlei activiteiten plaats zullen vinden, zoals ook dansen op kerstliedjes.

Voor het geval we elkaar niet treffen bij de levende kerststal wensen Geartrude, Marja en ik iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gezond en gezellig uiteinde van het jaar!

We hopen sowieso iedereen op maandag 6 januari weer te zien voor een heerlijke en ontspannende dansmiddag samen. Alle goeds en tot dan!

Geen opmerkingen: